Μία συνταγή από την Πορτογαλία, όπου μαγειρεύουν τον μπακαλιάρο με εκατοντάδες τρόπους.
Υλικά
700 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου
2 φλιτζάνια ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί
2 κ.σ. ανάμεικτα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη)
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.σ. λευκό κρασί
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα
250 ml ζωμό λαχανικών
10 ελιές ψιλοκομμένες
4 λιαστές ντομάτες στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
2 κ.σ. κουκουνάρι
αλάτι, πιπέρι
Πηγή: madamefogaro.gr