Οι γλυκοπατάτες αποτελούν το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα. Αυτή η συνταγή είναι ελαφριά και πεντανόστιμη.
Υλικά:
5 γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες κομμένες σε κύβους
1/4 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
1/4 φλιτζάνι μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση:
Προθέρμανε το φούρνο στους 425 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε τις γλυκοπατάτες, το βούτυρο, το μέλι και την κανέλα και ανακάτεψε.
Στην συνέχεια άπλωσε τις γλυκοπατάτες σε ένα ταψί. Ψήσε για 30-35 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά.
Πηγή: Elle.gr