Ζεστή σοκολάταΣυστατικάΜουλιάστε μια χούφτα κάσιους σε νερό από το προηγούμενο βράδυ (ή για λίγες ώρες αν θέλετε αν την απολαύσετε άμεσα).
1 ¾ φλιτζάνι πλήρες γάλα καρύδας
1 ½ κουταλάκι του γλυκού ακατέργαστη σκόνη κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή σιρόπι σφένδαμνουΠροαιρετικά
1 πρέζα κανέλα
¼ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού ή σκόνη βανίλιαςΠαρασκευή1. Στραγγίστε και ξεπλύνετε καλά τα κάσιους.
2. Ρίξτε τα όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ, συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον μπαχαρικών και χτυπήστε μέχρι να έχετε ένα λείο υγρό.
3. Ρίξτε το σε μια κατσαρόλα και βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Δοκιμάστε τη γλυκύτητα και προσθέστε περισσότερο μέλι ή σιρόπι σφένδαμνου. Απολαύστε την όσο είναι ζεστή.